Neta Kıbrıs logo

Ücretsiz Yatırım Turu

Kıbrıs'ta Benzersiz Gayrimenkul Keşif Turu

Kıbrıs; tarih, doğa ve kültürüyle Akdeniz’in incisi olarak bilinir. Bu eşsiz adada kendi evinizi ya da yatırımınızı bulma yolculuğunda size özel olarak hazırladığımız gayrimenkul tanıtım gezimize davetlisiniz. Kıbrıs’ın zengin tarihi, muhteşem denizi ve sıcak insanlarına ev sahipliği yapan emlak dünyasında sizin için en uygun olanı bulabilmeniz için deneyimli ekibimizle birlikte yanınızdayız.

Biliyoruz ki her birey, aile ya da kurumsal yatırımcının gayrimenkulden beklentisi, hayali ve kriteri farklıdır. Bu nedenle kişiye özel hizmet anlayışıyla hareket ediyor, ihtiyaçlarınıza, hayallerinize ve bütçenize en uygun gayrimenkulu bulma sürecinizde sizinle birlikte çalışıyoruz. Denize sıfır bir yazlık, tarihi bir bölgede taş ev ya da şehir merkezinde modern bir rezidans… Arayışınız ne olursa olsun, geniş portföyümüz ve konusunda uzmanlaşmış danışmanlarımızla size en uygun seçenekleri sunmak için buradayız.

Gayrimenkul keşif turumuz, sadece mülkleri incelemekle sınırlı değil. Kıbrıs’ın zengin kültürü, tarihini ve halkını da yakından tanıma fırsatı sunacak. Tecrübeli danışmanlarımız, her adımda size rehberlik edecek, adanın inceliklerini, yaşam tarzını ve emlak piyasasındaki dinamikleri anlatacak.

Tur Paketimizde Neler Var?

  • Merkezi lokasyonlarda 3 gece kaliteli konaklama (tamamen ücretsiz).
  • Kıbrıs’ın dört bir yanındaki dikkat çeken gayrimenkulleri kapsayan detaylı emlak turları ve uzman rehber eşliğinde bilgilendirme.
  • Tur süresince konforlu ve klimalı araçlarla ulaşım.
  • Havaalanı transferlerinde özel araç ve şoför ayrıcalığı.
  • Gayrimenkul hukuku konusunda deneyimli avukatlarımızın sunacağı danışmanlık hizmeti.

Sizden Talep Edilenler:

  • Kıbrıs’a geliş-gidiş uçuş bileti.
  • Planınıza ek gece konaklama eklerseniz, bu ek konaklama ücretleri.
  • Kendi tercihlerinize göre yemek, içecek ve diğer kişisel harcamalar.”

Ücretsiz Yatırım Turu

Randevu Planla

Gayrimenkul Seçenekleri