Neta Kıbrıs logo

Huzurlu ve Rahat Bir Yaşamın Anahtarı

Huzurlu ve Rahat Bir Yaşamın Anahtarı

Projemiz, Kıbrıs’ın Kuzey kıyısında yer alan, adanın ilk eko-sağlıklı yaşam konseptine sahip tatil kompleksidir.Girne Sıradağları’nın muhteşem manzarasına sahip olup denize sadece 100 metre mesafededir.

Kendi özel bakımlı plajına sahip güzel bir mavi lagün ile öne çıkmaktadır. Ayrıca tesis içinde spa, tam donanımlı spor salonu, sauna, ısıtmalı kapalı havuz, plaj bar, alakart restoran, ana komplekste olimpik büyüklükte ortak havuz ve ön cephede tuzlu su havuzu gibi birçok olanak sunmaktadır. Tatilciler için harika bir seçenek!

Proje Konumu

Esentepe, antik çağlara uzanan köklü bir tarihe ve doğal güzelliklerle çevrili bir cennete ev sahipliği yapıyor. Bu benzersiz bölgede, eski bir Hristiyan kilisesinden muhteşem plajlara, huzurlu ve sessiz köy yaşamından eğlenceli aktivitelere kadar birçok farklı deneyim sizi bekliyor.

Esentepe, spor tutkunları için Korineum Golf Kursu’na sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Her yıl dünya genelinden gelen golf tutkunlarına ev sahipliği yapan bu tesis, keyifli bir golf deneyimi sunuyor.

Bununla birlikte, Esentepe sadece golfle sınırlı değil. Burada yerel futbol takımının büyük bir stadyumu, piknik yapabileceğiniz geniş alanlar, çam ağaçları arasında yürüyüş rotaları ve her yaşa uygun geniş aktivite seçenekleri bulunuyor. Esentepe, doğa severler ve spor meraklıları için gerçek bir cennet gibi.

  • Alışveriş Merkezi 2 Dakika
  • Sahil/Plaj 5 Dakika
  • Korineum Golf Sahası 6 Dakika
  • 5 Yıldızlı Otel ve Casino 12 Dakika
  • Girne Şehir Merkezi 30 Dakika
  • Ercan Havaalanı 35 Dakika

Proje Bilgileri

Bu Proje Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin

Kıbrıs’taki bu benzersiz gayrimenkul yatırım fırsatları hakkında daha fazla bilgi almak ve hayalinizdeki mülkü keşfetmek için bize ulaşın.