Neta Kıbrıs logo

Akdeniz Sahil Lüksünün Tadını Çıkarın

Akdeniz Sahil Lüksünün Tadını Çıkarın

Sadece 600 metre uzaklıktaki çarpıcı kumsallara ve kristal berraklığındaki denize yakın, çeşitli stüdyo, 1, 2 ve 3 yatak odalı daireler sunan bu yeni proje, mükemmel Akdeniz yaşam tarzının tadını çıkarmak için ideal bir seçenektir. Daireler çağdaş bir tarza sahip olup yüksek tavanları ve doğal ışığıyla ferah bir his vermektedir.

Tesis, güzel peyzajlı araziler, birden fazla havuz (ısıtmalı kapalı havuz, tropikal havuz ve su parkı dahil), lüks spa tesisleri, spor salonu ve spor alanları gibi eşsiz olanaklar sunmaktadır. Ercan ve Larnaka Havalimanları’na sadece 45 dakika uzaklıktadır.

Ayrıca, yakındaki Boğaz balıkçı köyü, marinada dolaşma ve yerel restoranlarda yemek yeme fırsatları sunar. Bu, Akdeniz havasını deneyimlemek ve gevşemek için mükemmel bir seçenektir.

Proje Konumu

Bu bölge, muhteşem bir Miami havası taşımaktadır . Akdeniz’in canlı mavisi, tertemiz kumsalı ve etrafı saran palmiye ağaçlarıyla dikkat çekmektedir . İskele’deki Long Beach projeleri ise Kuzey Kıbrıs’ın en popüler cazibe merkezidir. Eğer Kuzey Kıbrıs’ın tatil hissini yaşamak istiyorsanız, İskele tam da aradığınız yer. İskele’nin nerede olduğunu sorsanız bile, sizi muhtemelen Long Beach’e yönlendireceklerdir.

  • Long Beach Plaj 1 Dakika
  • 5 Yıldızlı Otel ve Casino 5 Dakika
  • Alışveriş Merkezi 6 Dakika
  • Mağusa Devlet Hastanesi 12 Dakika
  • Salamis Antik Kenti 13 Dakika
  • Ercan Havaalanı 40 Dakika

Proje Bilgileri

Bu Proje Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin

Kıbrıs’taki bu benzersiz gayrimenkul yatırım fırsatları hakkında daha fazla bilgi almak ve hayalinizdeki mülkü keşfetmek için bize ulaşın.